سبک نئوکلاسیک برگرفته شده از دو سبک پرطرفدار کلاسیک و مدرن است، در این سبک از طراحی معماری نئوکلاسیک، از تزئیات و ارزشهای سبک کلاسیک به شکلی به روز و با کمترین پیچیدگی استفاده میشود.
به عبارتی اکثر مالکان یا کارفرمایانی طرفدار سبک نئوکلاسیک، از شلوغی سبک کلاسیک و بیآلایشی سبک مدرن ناراضی هستند، از این رو معماری نئوکلاسیک که از تلفیق دو سبک کلاسیک و مدرن به وجود آمده است، باعث رضایت بسیاری از کارفرمایان و صاحبان ملک شده است.
در اجرای نمای کلاسیک عموما از یک متریال استفاده میشود اما در معماری نئوکلاسیک امکان استفاده از مصالحی همچون بتن، شیشه، فولاد، سنگ، سیمان، آجر، چوب و … وجود دارد، با این حال در صورتی که طراح با کلیه مصالح موجود در صنعت ساختمانسازی آشنا باشد، میتواند طرحی شاخص و تک را طراحی کند.
طراحان ما در شرکت نما دیزاین میتوانند طراحی نما و دکوراسیون داخلی ساختمان شما را مطابق با سبک نئوکلاسیک به صورتی شاخص و مطابق با خواستهی شما طراحی کنند، در این صورت شما ساختمان رویایی خودتان را با ارزش مالی بالا به دست خواهید آورد، چرا که در صورتی که ساختمان شما در محله یا منطقه به صورت شاخص طراحی و اجرا شده باشد، ارزش اقتصادی ساختمان نیز بالاتر خواهد رفت.
برای اطلاع از نحوه کار ما در نما دیزاین و شرایط طراحی و اجرای سبک نئوکلاسیک در ساختمان، با شمارههای موجود در این صفحه تماس فرمایید.


طراحی نما :
یکی از مهمترین بخشها در بنا، نمای ساختمان است، چرا که به عنوان دید اولیه بیننده به حساب میآید.
نکات طراحی نمای ساختمان در سبک نئوکلاسیک شباهت زیادی به نکات طراحی نمای کلاسیک دارد، اما تفاوت سبک نئوکلاسیک با کلاسیک این است که تزئینات از پیچیدگی کمتری برخوردار هستند، از این رو این سبک از طراحی علاوه بر حفظ شکوه و جلال سبک کلاسیک از آرامش و بیآلایشی سبک مدرن نیز برخوردار است.
از جمله مهمترین مشخصههای طراحی نما نئوکلاسیک میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- به کارگیری ستونهایی با ارتفاع زیاد
- رعایت تقارن و نظم در استفاده از تزئینات، نورپردازی، بازشوها و …
- به کارگیری از اشکال هندسی برروی سطح خارجی نما
- امکان استفاده از متریالها به صورت تک و یا در ترکیب با دیگر متریالها
- عدم استفاده از سقفهای گنبدی شکل (عموما سقفهای معماری نئوکلاسیک به صورت تخت یا شیبدار هستند.)
از این رو بهتر است برای ساخت ساختمان خود مطابق با معماری نئوکلاسیک از طراحان و مجریان ماهر بهره ببرید
رنگ در سبک نئوکلاسیک:
پالت رنگی در معماری نئوکلاسیک شامل انواع رنگهای روشن و تیره میشود، با این حال اکثر رنگهای استفاده شده در پشت زمینه (دیوار، سقف، کف و …) از رنگهای روشن و خنثی (سفید، بژ، کرم، خاکستری و …) هستند، با این حال در برخی مواقع استفاده از رنگهای گرم (قرمز، سبز تیره، خردلی، سرمه ای و …) نیز در مبلمان، پرده، برخی از دیوارها و … مورد استفاده قرار میگیرد.
نورپردازی:
مهمترین رکن در معماری نئوکلاسیک استفاده از نورپردازی مناسب است.
نورپردازی در سبک نئوکلاسیک باید از تقارن و نظم بخصوصی پیروی کند، همچنین در معماری نئوکلاسیک میتوان از نورپردازی تزئینی نیز بهره برد.
طراحی سقف و دیوار:
سقف در سبک نئوکلاسیک عموما از رنگهای خنثی و روشن تشکیل شده است.
همچنین در لبهی سقف و دور لوستر نیز عموما از طرحهای گچ بری تزئینی استفاده میکنند.
مبلمان و چیدمان دکوراسیون داخلی:
چیدمان دکوراسیون داخلی در سبک نئوکلاسیک بر پایهی معماری مدرن و مینیمال است، به عبارتی در صورتی از مبلمان در دکوراسیون داخلی معماری نئوکلاسیک استفاده میشود، که ضروری باشد.
نوع مبلمان در سبک نئوکلاسیک میتواند از نوع مبلمان راحتی یا کلاسیک انتخاب شود.
